Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

26. 05. 2013. 09:35 >> 09:42

LONDON

Još trojica uhapšena zbog ubistva vojnika

Britanska policija uhapsila je juče još trojicu osumnjičenih u vezi sa ubistvom jednog vojnika u brutalnom napadu ispred kasarne Vulvič u Londonu.

Napad na britanskog vojnika dogodio se u srijedu, kada su dvojica napadača ubila čovjeka čije su tijelo odvukli s pločnika i ostavili nasred ulice. Potom su, mašući noževima i pištoljima, tražili od prolaznika da ih fotografišu jer „žele da budu na TV“. Oni su ranjeni kada je policija stigla na mjesto događaja.

Poslije toga je uhapšeno više osoba.

Skotland Jard je saopštio da su pripadnici antiterorističke jedinice danas uhapsili dvojicu muškaraca, starih 24 i 28 godina, u stanovima u kojima su živeli, u jugoistočnom Londonu. Treći uhapšeni ima 21 godinu i on je lišen slobode na ulici.

Policija je takođe navela da je pri hapšenju dvojice osumnjičenih koristila elektro šok oružje. Sva trojica su zadržana zbog sumnje da su bili saučesnici u zavjeri za ubistvo.

Policija je u četvrtak uhapsila još tri osobe u vezi sa ubistvom 25-godišnjeg vojnika. Dve žene su puštene, a jedan 29-togodišnjak je pušten pošto mu je određena kaucija, kako bi se odazvao daljem saslušavanju.

Uhapšen je u petak uveče još jedan muškarac, i to nakon što je dao intervju britanskom javnom servisu BBC-u, u kome je detaljno opisao život jednog od osumnjičenih za ubistvo. On je uhapšen u prostorijama BBC-a i dalje je u pritvoru.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније