Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

25. 05. 2013. 23:36   >>  23:36

LONDON 2

Pariz: Vojnik uboden nožem

Nepoznati muškarac ubo je nožem 23-godišnjeg francuskog vojnika dok je patrolirao u poslovnoj četvrti La Defens, u zapadnom dijelu Pariza, svega četiri dana nakon što je u Londonu brutalno ubijen britanski vojnik Li Rigbi.

Vojnik je u uniformi patrolirao sa još dva čovjeka, u okvru antiterorističkog plana nadzora, kada mu je napadač prišao s leđa oko 18.00 sati popodne i ubo ga u vrat nožem ili skalpelom, prenio je Rojters.

On je u teškom stanju prevezen u obližnju vojnu bolnicu. Pjer-Andre Pejvel, šef policije, rekao je da je vojnik izgubio dosta krvi, ali da nije životno ugrožen.

Napadač je brzo pobjegao sa mjesta zločina i policija traga za njim, piše “Telegraf”, dodajući da se na ovo gleda kao na moguće kopiranje napada iz Londona.

Policijski izvor izjavio je za “Le Parizijen” da je osumnjičeni za napad sjevernoafričkog porijekla, sa bradom, starosti oko 30 godina, te da je na sebi imao odjeću “u arapskom stilu” ispod jakne.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније