Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Izvor: Beta; Objava: I. P. ]

28. 07. 2016. 18:52 >> 18:32
1

OLAND TRAMPU

Francuska će ostati ista

Francuska će uvijek ostati ista Francuska, izjavio je danas predsjednik te zemlje Fransoa Oland, komentarišući izjavu republikanskog kandidata u trci za Bijelu kuću, Donalda Trampa, koji trvdi da "Francuska više nije ista" poslije napada u Nici i ubistva sveštenika.


"Francuska će uvijek ostati ista Francuska, jer se Francuska nikad ne predaje i uvijek radi za svoje ideale, vrijednosti i principe koji su priznati svuda u svijetu", rekao je Oland i dodao da država "nije ista tek kad poklekne a to može da se desi svima i prekomorskim državama", ne navodeći o kojim državama je riječ.
 
Tramp je u srijedu u američkoj saveznoj državi Floridi rekao da "Francuska više nije ista".

"Znam da to oni (Francuzi) neće voljeti, ali pogledajte šta se desilo u Nici i sa sveštenikom. Francuska više nije ista", rekao je Tramp.

Francuski premijer Manuel Vals prvi je sinoć reagovao na Trampovu izjavu navodeći na Tviteru da će "Francuska ostati istia". "Francuska je jaka", napisao je Vals kao odgovor Trampu.

 

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније