Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavila R.B.

26. 07. 2016. 21:51 >> 21:31

JEDAN ČOVJEK RANJEN

Pucnjava u šoping centru u Malmeu

Jedan muškarac je pogođen iz vatrenog oružja u šoping centru u Malmeu, u kvartu u kom većinom žive migranti, nakon čega je policija kordonom zatvorila tu zonu, prenose švedski mediji.

Regionalni list Sidsvenskan objavio je da se napad dogodio u popodnevnim satima i da je čovjek prevezen u bolnicu. Još nije poznato koliko je teško povrijeđen.

"Ovdje je potpuna zbrka, jedan čovjek je pogođen, vjerovatno u nogu", rekla je predstavnica policije Lota Svenson, objavilo je švedsko izdanje sajta Lokal.

Ona je rekla da je istraga u toku i da policija razgovara sa očevičima, a da se područje pretražuje i sa psima u slučaju da ima još oružja ili potencijalnih napadača.

Malme je često na naslovnom stranama zbog oružanih napada, od kojih su mnogi, kako se smatra, vezani za obačune bandi. 

Mediji navode da se incident dogodio u kvartu u kome većinom žive migranti.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније