Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

Objavio: P.R. [ tanjug.rs ]

25. 07. 2016. 19:09 >> 19:03

LAŽNA UZBUNA

Metro u Milanu ponovo radi

Podzemna željeznica u Milanu je ponovo počela da saobraća, nakon kratkog prekida usljed toga što je na stanici u centru grada pronađen sumnjiv paket, za koji se pokazalo da ne sadrži eksploziv, objavila je milanska Služba javnog prevoza.

Saobraćaj je bio obustavljen, a centralna metro stanica evakuisana dok su stručnjaci za eksploziv pregledali sumnjiv paket, koji je sadržavao bateriju i žice, saopštila je policija, a prenio Rojters.

Pokazalo se, ipak, da paket ne sadrži eksploziv, navodi se u policijskom saopštenju.

U Italiji su ovog mjeseca pojačane mjere bezbjednosti nakon terorističkih napada u Francuskoj i Njemačkoj, a takođe je intenzivirana pogranična kontrola.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније