Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

24. 05. 2013. 12:15 >> 12:46

NEMA POVRIJEĐENIH

London: Avion prinudno sletio na Hitrou

Putnički avion kompanije Britiš ervejs jutros je izvršio prinudno slijetanje na aerodrom Hitrou u Londonu. Avion se nedugo nakon polijetanja ka Oslu, vratio i prinudno sletio zbog požara na jednom od motora, javila je agencija Anadolija.

Prema posljednjim podacima, avion je evakuisan i niko od putnika i članova posade nije povrijeđen.

Aerodrom Hitrou zatvoren je od jutros, a zvaničnici su potvrdili da su obustavljeni svi letovi zbog incidenta koji se desio u 9 sati po lokalnom vremenu.

Prema amaterskom video snimku, avion je sletio nakon što se pojavio dim iz jednog od motora.

Prema posljednjim podacima, postoji mogućnost da je avion naišao na jato ptica, dok zasad nema povezanosti sa terorističkim napadom.

Trenutno se vodi istraga o čitavom slučaju.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније