Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

07. 02. 2013. 16:42 >> 16:40
1

RUSKO –JAPANSKI ODNOSI

Japan protestuje, Rusija demantuje

Dva ruska borbena aviona ušla su u japanski vazdušni prostor, izvijestili su lokalni mediji.Rusko ministarstvo odbrano negiralo te tvrdnje.

Japan je uložio protest nakon što su avioni ušli u vazdušni prostor ostrva Hokaido na sjeveru Japana.

Ruske letjelice su se zadržale samo minut, javio je BBC.


 

Incident se dogodio nakon što je japanski premijer Šinzo Abe rekao da želi pronaći rješenje za teritorijalni spor s Rusijom oko ostrva.

Moskva: Avioni nijesu ušli u prostor Japana

Rusko ministarstvo odbrane negiralo je tvrdnju Japana da su dvije ruske borbene letjelice ušle u njegov vazdušni prostor.

U saopštenju  iz Moskve se navodi da su ruski avioni koji  su učestvovali u vojnoj vježbi letjeli "u skladu s međunarodnim propisima bez prelaska u vazdušni prostor druge države".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније