Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

06. 07. 2016. 09:27 >> 09:22
1

HVALIO SADAMA I GADAFIJA

Tramp: Husein je dobro ubijao teroriste

Republikanski kandidat za predsjedničke izbore u SAD Donald Tramp ponovo je pohvalio nemilosrdnost bivšeg predsjednika Iraka Sadama Huseina rekavši da je "tako dobro" ubijao teroriste.

 

 

 

"Sadam Husein je bio loš momak, zar ne?.. Ali znate šta je dobro radio? Ubijao teroriste. Radio je to tako dobro", rekao je Tramp u Raliju, glavnom gradu američke države Sjeverna Karolina.

Tramp je dodao da njima "nijesu čitana prava". "Bili su teroristi, gotovo", rekao je izvjesni kandidat republikanaca za američkog predsjednika.

Tramp je ranije već hvalio Huseina i lidera Libije Moamera Gadafija, ocjenjujući da bi svijet bio "100 odsto bolji" da su diktatori kao oni još na vlasti.

Irak je prije invazije SAD bio na američkoj listi zemalja koje finansiraju terorizam.Džejk Sulivan, politički savjetnik izvjesne demokratske kandidatkinje za predsjednika Hilari Klinton izjavio je da Trampove "pohvale brutalnih diktatora izgleda nemaju granice".

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније