Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

30. 06. 2016. 22:17 >> 21:58
3

PUTIN POTPISAO

Rusija ukida sankcije Turskoj

Predsjednik Rusije Vladimir Putin potpisao je ukaz o ukidanju sankcija protiv Turske, koje su joj uvedene nakon što je oborila ruski borbeni avion na granici sa Sirijom prošle godine.

Putin je naložio Vladi da razgovara sa Vladom Turske o ekonomskim odnosima između Rusije i Turske, zatraživši i da se preduzmu odgovarajući koraci u cilju uspostavljanja avionskih linija za čarter letove između dvije zemlje.

Putin je nedavno rekao da je Erdoganovo pismo, u kojem se izvinio za obaranje ruskog aviona, stvorilo pretpostavke da se riješi "kriza" u bilateralnim odnosima i da se započne proces obnove zajedničkog rada na međunarodnim i regionalnim problemima.

Ukaz predsjednika Rusije stupa na snagu od dana njegovog objavljivanja u službenom glasniku.

 

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније