Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Tanjug ]

24. 02. 2016. 09:06 >> 08:51

NAKON POLIJETANJA

Nepal: Nestao avion sa 21 osobom

Manji avion sa 21 osobom, među kojima i dvoje stranaca i dvoje djece, nestao je danas na zapadu Nepala, saopštili su zvaničnici, navodeći da se strahuje da se letjelica srušila.

 

U pitanju je dvomotorac tipa "oter" nepalske kompanije "Tara er" sa 18 putnika i tri člana posade. Avion je nestao ubrzo poslije polijetanja na ruti od Pohara, 125 kilometara zapadno od Katmandua do Džomsoma.

"Dva helikoptera su u misiji potrage i spasavanja", rekao je zvaničnik aerodroma u Pohari Jogendra Kunvar, navodeći da zasad nema traga letjelici.

U vrijeme leta, koji je trebalo da potraje 18 minuta, bila je loša vidljivost. Vremenski uslovi su i dalje nepovoljni što utiče na potragu, prenijele su agencije.

U avionu su bila dva stranca, iz Kine i Kuvajta, a ostali su iz Nepala, među kojima dvoje djece. Džomsom je mjesto odakle se kreće u planinarenje.

Šef lokalne policije Harihari Jogi je rekao da je lokalno stanovništvo jednog malog sela čulo snažnu eksploziju.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније