Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

10. 05. 2013. 14:25 >> 14:40

KLIVLEND

Kćerka otmičara: Pogubite ga!

Kćerka otmičara iz Klivlenda Arijela Kastra, koja je bila bliska prijateljica s jednom od žrtava, Đinom de Hejzus, zatražila je smrtnu kaznu za sopstvenog oca.

Petoro Kastrove djece zareklo se da ga nikada neće posjetiti u zatvoru, jer se gnušaju onoga što je uradio.

“Pogubite ga”, izjavila je Arlen u suzama u emisiji vijesti televizije ABC, jer smatra da bi samo smrtna kazna za njenog oca predstavljala adekvatno ispaštanje za sve što je učinio djevojkama koje je oteo i deset godina držao u zatočeništvu.

 

Arlen je naročito porazilo saznanje o ulozi koju je njen otac odigrao u nestanku Đine de Hejzus, njene školske drugarice i najbliže prijateljice.

Arlen je ujedno bila i posljednja osoba koja je prije otmice vidjela Đinu, jer je ova nestala nakon što se sa Arlen vraćala kući iz škole, 2004. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније