Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Blic.rs ]

03. 02. 2016. 13:15 >> 13:06

IZMISLILA PRIČU

Berlin:Migranti nijesu oteli i silovali djevojčicu

Djevojčica iz Berlina koja je tvrdila da ju je grupa migranata otela i brutalno silovala, nakon čega je antiizbjeglička atmosfera u tom njemačkom gradu uzavrela do usijanja, priznala je da je izmislila čitavu priču. Otkriveno je da je za vrijeme navodne otmice 13-godišnja djevojčica boravila kod jednog Njemca.

 

 

 

Djevojčica, koja je članica ruske zajednice u Berlinu, izmislila je otmicu prošlog meseca nakon što se vratila kući posle više od 30 sati koje je navodno provela u zatočeništvu migranata iz Sirije i Iraka. Ona je tada ispričala da su je trojica muškaraca arapskog i turskog porekla otela na železničkoj stanici, nakon čega su je ubacili u automobil, odveli je na nepoznato mesto i tu se iživljavali nad njom.

Lažna devojčicina priča proširila se internetom brzinom svetlosti, a desničari u Nemačkoj su ustali protiv dolaska izbeglica u tu zemlju, počevši s demonstracijama protiv kancelarke Angele Merkel.

Preokret je usledio nakon lekarskog pregleda, kojim je ustanovljeno da devojčica na telu nema povrede koje bi bile prouzrokovane takvim mučkim zločinom kao što je grupno silovanje.

Na osnovu pregleda telefonskih pozia otkriveno je i da nije bila oteta, već da je tih 30 sati provela kod jednog Nemca, koji je to potvrdio policiji.

Takođe, saopšteno je da devojčica i pomenuti muškarac nisu imali seksualne odnose, ali da je dva meseca pre navodne otmice pomenuta 13-godišnjakinja imala odnose sa dvojicom muškaraca. Neidentifikovani Nemac je zadržan na saslušanju, a protiv druge dvojice, od kojih je jedan Turčin, podignuta je optužnica zbog nedozvoljenog seksualnog odnosa sa maloletnim licem.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније