Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

06. 02. 2013. 10:51 >> 10:50

Meksiko

Razbojnici silovali šest turistkinja u Akapulku

Grupa maskiranih i naoružanih muškaraca upala je u bungalov na plaži u blizini Akapulka, gdje su silovali šest turistkinja. Muškarce koji su bili sa ženama, vezali su telefonskim kablovima i bikinijima.

Samo jedna žena iz grupe je bila pošteđena silovanja. Žrtve su španske državljanke starosti od 20 do 34 godine.

Gradonačelnik Akapulka, Luiz Valton je osudio napad i pozvao na hapšenje odgovornih. Javno se izvinio za zločin i rekao da će on vjerovatno negativno uticati na turizam.

Državna tužiteljka Marta Elba Garson je rekla da neće otkriti imena žrtava, kao ni bilo kakve detalje.

Istražitelji su ogradili mjesto zločina, a policija traga za petoricom muškaraca za koje se vjeruje da su počinili silovanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније