Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

[ Beta ]

30. 12. 2015. 21:40 >> 21:33
3

PUŠTEN UZ KAUCIJU

Kozbi priveden da mu se pročita optužnica

Američki komičar Bil Kozbi priveden je danas u američkoj državi Pensilvaniji da mu se pročita optužnica za seksualni napad i pušten je na slobodu do suđenja, uz kauciju od milion dolara.

Njemu će biti uzeti otisci prstiju u policijskoj stanici blizu sudnice u Elkins Parku, a za sada nije morao da se izjasni o krivici. Sljedeće ročište zakazano je za 14. januar.

Protiv Kozbija je danas podignuta optužnica za seksualni napad od prije 12 godina. To je prva krivična optužnica protiv Kozbia vezana za njegovo ophođenje sa ženama koje je posljednjih godinu dana ponovo ispitivano poslije niza optužbi od više žena.

Optužnica se odnosi na napastvovanje bivše službenice Univerziteta Templ koja je rekla ranije policiji da je Kozbi drogirao i seksualno napao u njegovoj kući blizu Filadelfije prije 12 godina. Za taj slučaj je tužilac 2005. odbacio optužbe.

Tužioci su rekli da je Kozbi naveo ženu da uzme pilule i pije vino dok je bila u njegovoj kući. Jedan od tužilaca rekao je da je ona bila paralizovana i nije mogla da odgovori na njegove pristupe kao i da je on počinio nepristojni napad nad tom ženom.

Sedamdesetosmogodišnji komičar ranije je pod zakletvom rekao da je imao dobrovoljni seksualni kontakt sa tom ženom.

Tužioci su ponovo otvorili slučaj kada su otpečaćeni novi dokazi u civilnoj tužbi te žene protiv Kozbija, poslije čega je desetine žena izašlo u javnost sa sličnim optužbama.

Kozbi je samo odmahnuo glavu kada su novinari uzvikivali pitanja dok je ulazio u sud. On je na sudu pristao da nema nikakav kontat sa ženom koja ga tuži dok se čeka na suđenje.

Пратите нас на

Коментари3

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније