Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

29. 11. 2015. 11:27 >> 11:14

U LONDON

Zbog pucanja stakla, avion hitno sletio

Avion Amerikan erlajnsa, na letu 199 iz Milana za Njujork, morao je prinudno da sleti na aerodrom Hitrou u Londonu nakon što su se pojavile pukotine na vjetrobranskom staklu.

 

Letjelica u kojoj je bilo 195 putnika i članova posade sletjela je poslije sat i 20 minuta puta na aerodrom u Londonu. Neplanirano slijetanje uzrokovalo je pucanje vjetrobranskog stakla, prenosi Jutarnji.

Jedan od članova kabinskog osoblja, Džek Hadok, fotografisao je pukotinu, koja ne izgleda nimalo bezazleno, iako je slijetanje prošlo bez ikakvih poteškoća. Fotografiju iz Boinga 767-300 postavio je na Titer.

"Bio sam u avionu. Slijetanje je bilo savršeno izvedeno prema pravilima", napisao je uz nju.

U aviokompaniji su potvrdili da je zbog problema s "održavanjem" došlo do neplaniranog slijetanja, uz napomenu da je pokrenuta istraga o uzroku pucanja stakla.

Avion je poletio iz Milana u petak u 10 sati, a na aerodrom JFK u Njujorku trebalo je da stigne u 13:20 po lokalnom vremenu, ali na kraju je u 11:18 završio na Hitrou u Londonu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније