Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

18. 11. 2015. 08:49   >>  08:36

DOJAVA O BOMBI

Preusmjerena dva leta Er Fransa

Dva leta Er Fransa iz SAD za Pariz preusmjerena su kasno sinoć odmah poslije polijetanja zbog anonimnih telefonskih prijetnji da se u avionima nalazi bomba, saopštila je francuska aviokompanija.

 

 

 

Jedan let je preusmjeren ka Solt Lejk Sitiju u američkoj saveznoj državi Juta odmah po polijetanju iz Los Anđelesa, dok je drugi let iz Vašingtona preusmjeren ka Halifaksu u Kanadi.

Oba aviona su bezbjedno sletjela na preusmjerene aerodrome, dodao je Er Frans. 

- Letovi su preusmjereni zbog anonimnih dojava o bombi. Lokalne aerodromske vlasti provjeraju putnike i njihov prtljag - navodi se u saopštenu francuske aviokompanije. 

Incident se dogodio pet dana poslije terorističkih dana u Parizu u kojima je poginulo 129 osoba i povrijeđeno više od 350 ljudi.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније