Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

01. 05. 2013. 22:23   >>  22:24

POKLONOM OD RODITELJA

SAD: Petogodišnji dječak ubio sestru

Jedan petogodišnji dečak ubio je slučajno svoju sestru u američkoj državi Kentaki dok se igrao 22-kalibarskom puškom koju je od roditelja dobio na poklon.

 

Policija je saopštila da se majka dvoje djece, u vrijeme kada se incident dogodio, nalazila na tremu kuće i da je, pošto je čula pucanj, odmah utrčala i pronašla upucanu dvogodišnju djevojčicu.

Djevojčica je odmah prevezena u bolnicu, ali ljekari su samo mogli da konstatuju smrt. 

Dječak je dobio pušku na poklon prošle godine, a oružje je držano u ćošku jedne sobe, dok roditelji nakon incidenta ističu da nijesu znali da se u cijevi nalazi metak. 

Riječ je o manjem modelu oružja, koje se pod sloganom „Moja prva puška“ reklamira kao oružje za djecu na vebsajtu proizvođača „Kriket“.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније