Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

31. 08. 2015. 14:36   >>  14:25

MONSTRUOZNO

Islamisti spalili žive šiite

Islamska država (ID) objavila je video snimak na kojem se vidi kako su četiri iračka šiitska boraca, koji pripadaju vladinim snagama Narodne mobilizacije, vezana lancima i živi spaljeni.

"Sada je došlo do odmazde...Mi ćemo ih napasti kako su oni nas napali i kazniti ih kao što su oni nas kažnjavali", rekao je maskirani džihdista na video snimku koji nije datiran, niti je navedeno gdje je izvršeno pogubljenje.

Džihadisti Islamske države sprovode masovna pogubljenja na teritorijama koje kontrolišu u Iraku i Sirji, a mučenja i brutalne egzekucije nijesu rijetkost.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније