Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

05. 02. 2013. 09:34   >>  09:33

"PONUDA KOJA SE NE ODBIJA"

Grčkom ministru finansija prijećeno smrću

Ministar finansija Grčke Janis Stournaras primio je u pošanskoj isporuci metak a upućene su mu prijetnje kao odgovor na oštre mjere zaplijene imovine.

Paket je poslala ljevičarska grupa „Kritska revolucija“  zbog  zaplijene imovine ljudima koji ne mogu da otplaćuju kredite.

Ta grupa je upozorila Stournarasa da obustavi mjere zaplijene kuća i izbacivanja ljudi iz svojih domova, naveo je Rojters.

Slična pisma su poslata i poreskim organima prošle nedelje.

U proteklih nekoliko sedmica u Grčkoj su zabilježeni manji incidenati, uključujući napade vatrenim oružijem i slabijim eksplozivnim napravama na Vladine institucije. U njima nije bilo povrijeđenih.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније