Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Svijet

05. 02. 2013. 08:16 >> 08:15

RASPLET

Američka policija ubila otmičara, oslobodila dijete

Policija je poslije šest dana uspjela da spase petogodišnjeg dječaka koga je prošlog utorka u američkoj državi Alabama oteo vijetnamski veteran Džimi Li Dajks, nakon što je ubio vozača školskog autobusa.

Dječak je dobro, a otmičar je ubijen u brzoj zajedničkoj akciji policije i službe FBI, rekli su zvaničnici.

Džimi Li Dajks je prošlog utorka ušao u školski autobus u gradu Dotan i od vozača, takođe penzionera, zatražio da mu preda dva dječaka.

Kada se vozač autobusa suprotstavio, Dajks ga je ubio s više metaka i izveo petogodišnjaka, sa kojim je otišao na svoje obližnje seosko imanje i zatvorio se s njim u improvizovanom podzemnom bunkeru.

Bunker ima struje, hrane i televizor, a policija je već na početku otmice kroz ventilacionu cev spustila ljekove koje dječak mora da stalno uzima jer ima psihofizičke poremećaje.

Susjedi kažu da je otmičar Dajks koji je važio za čudaka i svađalicu, povremeno boravio u bunkeru i po osam dana.

Viđali su ga i kako noću patrolira imanjem, s baterijskom lampom i puškom, a prošle sedmice je trebalo da mu se sudi jer je pucao na vozilo susjetke koja je, po njegovoj oceni, prebrzom vožnjom oštetila zemljani put uz njegovo imanje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније