Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

03. 02. 2013. 08:20   >>  16:32

AMSCG

Poledica na sjeveru

U Crnoj Gori jutro se saobraća po mokrim putevima, a pažljivija vožnja preporučuje se na saobraćajnicama u usjecima jer su mogući sitniji odroni, saopšteno iz Auto-moto saveza Crne Gore (AMSCG).

AMSCG upozorava da je u ranim jutarnjim i kasnim večernjim satima na putevima u višim planininskim predjelima moguća poledica.

Saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere zabranjen je za vrijeme sniježnih padavina na dionicama preko planinskih prevoja u skladu sa postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega će se saobraćati u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica zbog sanacija klizišta do 1. marta zabranjen je saobraćaj za teška teretna vozila, šlepere i kamione sa prikolicoma. Ta vozila mogu koristiti put Podgorica - Cetinje - Budva kao i saobraćajnicu kroz tunel Sozina.

Na dionicama Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, kao i na starom putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније