Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

31. 01. 2013. 08:00   >>  08:01

AMSCG

Na sjeveru poledica

Na jugu Crne Gore jutros se saobraća po suvim putevima, dok je na sjeveru i ponegdje u centralnim predjelima mjestimično izražena poledica.

Iz Auto-moto saveza Crne Gore je saopšteno da magla smanjuje vidljivost po kotlinama i duž rijeka. Mogući su sitniji odroni. Saobraćaj za kamione sa prikolicom i šlepere zabranjen je za vrijeme sniježnih padavina na dionicama preko planinskih prevoja.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane i saobraćaća se u skladu sa saobraćajnom signalizacijom.

Na magistralnom putu Kotor-Lepetani zbog izgradnje kanalizacionog sistema Muo-Prčanj-Stoliv do završetka radova saobraćaj je u prekidu i preusmjeren na put preko Tivta.

Na magistralnom putu M-2 Petrovac-Podgorica zbog sanacija klizišta do 1. marta zabranjen je saobraćaj za teška teretna vozila, šlepere i kamione sa prikolicoma.


U toku je sanacija klizišta na lokalitetima Brčeli, Donji Bukovik i Sotonići II i na tim mjestima saobraća se jednom saobraćajnom trakom naizmjenično.

Na dionicama Šćepan Polje-Plužine kod tunela 50, kao i na starom putu Podgorica-Danilovgrad, poslije skretanja za Malo brdo saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Privremena saobraćajna signalizacija postavljena je na raskrsnici Zavala, uz magistralni put M-2, na dionici Budva-Bečići, na dionici Debeli Brijeg-Kamenari magistralnog puta M-2, kao i na Cetinjskoj raskrsnici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније