Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

16. 04. 2024. 06:30 >> 06:30
Čitaj mi:

PROGNOZA

Oblačno sa sunčanim intervalima

Na sjeveru Crne Gore danas promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima i vjetrovito. Na jugu, postepeno jače naoblačenje.

CRNA GORA-Sjever

Na sjeveru Crne Gore, promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima i vjetrovito. Tokom dana uglavnom suvo, a u noći mjestimično umjerena do jaka kiša, lokalno i grmljavina. Tokom noći u planinama moguć i snijeg. Temperatura oko 20 stepeni.

CRNA GORA-Jug

Na jugu, postepeno jače naoblačenje. Poslijepodne ponegdje slaba kiša, a tokom noći kišovito. Povremeno pljuskovi i grmljavina, ponegdje i umjerene ili obilne padavine. Vjetar umjeren do jak južni i jugoistočni. Temperatura od 24 do 25 stepeni.
MORE: talasasto do jače talasasto. Vjetar pojačan i jak južni. Temperatura mora 19 stepeni.

CRNA GORA -tri dana - Sjever

Narednih dana na sjeveru, u srijedu i četvrtak povremeno kiša, a u višim planinama snijeg i susnježica. Više padavina u srijedu ujutru i prijepodne, a očekuje se i jako zahlađenje. U srijedu vjetar pojačan južni, a u četvrtak slab do umjeren sjeverni.

CRNA GORA -tri dana - Jug

Na jugu, u srijedu povremeno kiša ili pljusak s grmljavinom, posebno u jutranjim satima, a u četvrtak više suvog vremena. Takođe postepeno osjetan pad temperatura. U srijedu vjetar pojačan južni.

Prognoza za Evropu:

Ciklon sa sjevera i sjeverozapada spušta se prema Apeninskom i Balkanskom poluostrvu donoseći prilično hladan vazduh. Ovaj sistem usloviće mjestimično kišu, pljuskove i grmljavinu, a u višim planinskim predjelima snijeg. U zapadnim, centralnim i ponegdje južnim djelovima kontinenta vjetar jak južni i jugozapadni, a u pojedinim djelovima i sjeverozapadni. Kiša mjestimično i u centralnom Mediteranu, dok će najviše suvog vremena biti na Pirinejskom poluostrvu, i duž zapadne obale Skandinavije. Temperatura u glavnim gradovima od 6 stepeni u Helsinkiju do 29 u Atini.

Prognoza za Balkan:

Balkan će danas postepeno zahvatiti vlažan, nestabilan i hladan talas, koji će se sa sjeverozapada tokom dana i noći proširiti na veći dio Balkana, i donijeti kišu pljuskove i grmljavinu, a u višim planinama snijeg. Očekuje se postepeno jako zahlađenje, koje će već tokom jutra zahvatiti sjeverozapadne predjele.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније