Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

10. 03. 2013. 21:20 >> 21:11

VARLJIVO PROLJEĆE

Sredinom sedmice moguće vremenske nepogode

Zimsku garderobu još ne smijemo spremati u ormare. Nakon gotovo proljećnih temperatura, slijede zahlađnjenje, obilne kiše, ponegdje i vremenske nepogode, a snijeg ponegdje moguć i u centralnim predjelima.

Reklo bi se, tipično za rano proljeće, kada imamo prevrtljivo vrijeme, sa suncem, ali i kišom, pa čak i snijegom.

Sredinom nedjelje, najavljuju iz Hidrometeorološkog zavoda Crne Gore, posebno u srijedu veče i u četvrtak prijepodne, u većem dijelu zemlje padaće umjerena do jaka kiša ili pljuskovi praćeni grmljavinom, duvaće veoma jak južni vjetar, tako da se mjestimično očekuju obilne količine kiše, a ponegdje su moguće i vremenske nepogode.

U četvrtak poslijepodne i tokom noći u sjevernim, a ponegdje moguće i u centralnim predjelima, kiša će postepeno preći u susnježicu i snijeg.

U petak u južnim predjelima sredinom dana ili poslijepodne prestanak kiše, a u sjevernim i centralnim predjelima će padati uglavnom snijeg i susnježica.

Povremeno će duvati umjeren do jak, sredinom nedjelje na udare i olujne jačine, južni i jugoistočni vjetar, dok se u četvrtak poslijepodne ili tokom noći i u petak, očekuje umjeren do jak sjeverni i sjeveroistočni vjetar.

U četvrtak malo, a u petak znatno hladnije vrijeme, naročito na sjeveru zemlje.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније