Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

M.M.Lj. [ Portal RTCG ]

22. 01. 2022. 09:42   >>  09:52

OD 10H

TVCG jutros u Kolašinu, gledajte "Jutro iz gradova"

Ekipa Televizije Crne Gore u naredna četiri vikeda prikazaće nam aktuelna dešavanja u ski centrima i crnogorskim gradovima. Emisija “Jutro iz gradova” emitovaće se subotom i nedjeljom od 10 sati nakon Juatrnjeg programa.

Kako je kazao urednik zabavnog programa TVCG Bane Žugić emisija kreće iz Kolašina.

“Selimo se s lokacije na lokaciju, a selimo i termin, nakon Jutarnjeg programa odmah kreće “Jutro iz gradova” i trajaće od 10 do 11:30 sati. Novi serijal vodićemo kolginica Tea Babić i ja”, istakao je on.

Žugić je naglasio da serijal traje četiri vikenda.

“Ovo je prvi vikend. Kasnije se selimo na Ivanova korita, idemo na Vučje, zatim na Žabljak i priču završavamo iz Berana i Rožaja”, kazao je Žugić.

Gosti će biti iz svih opština.

“Ugostićemo poznate ličnosti, muzičare, ljudi iz turizma, govorićemo i o jelima karakterističnim za ta područja”, dodala je Tea Babić.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније