Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 08. 2021. 17:56   >>  17:57

JUTARNJI PROGRAM

O novoj školskoj godini

U emisiji Jutarnjeg programa govorimo o novoj školskoj godini. Ugostićemo državnu sekretarku u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta Milicu Kadović.

“Djeca ulice” u Nikšiću konačno će dobiti krov nad glavom. Ugostićemo direktoricu Defenfologija centra Jelenu Milić.

Naša Marijana Bukilić donosi razgovor na temu dilema, ali i uzbuđenja roditelja i budućih prvačića vezano za početak školske godine.

Nastavljamo priču o izdavanju ljekova na recept i novoj odluci kojom od oktobra građani neće moći preuzeti lijek u svakoj apoteci. Nakon gostovanja predstavnice Fonda za zdravstveno osiguranje u našem programu u sjutrašnjoj emisiji ugostićemo predstavnicu farmaceutske komore, Vesnu Vukićević Barović.

Gost Jutra je i profesor i trener Ivo Popović koji je prepoznao brojne talente atletike. Iz njegove sportske "učionice“ izašli su Marija Vuković, Darko Pešić, njegov brat Dragan, ali i još nekoliko atletskih šampiona Crne Gore.

U Plodovima jutra razgovaramo o razvoju poljoprivrede i mogućim modelima uspješnosti. Konkretno, naša tema biće Plav i otkup mlijeka, koji ne postoji. Ugostićemo Ninu Pantović iz Organizacije “KOD”.

Naš Nemanja Pavićević posjetiće Kovid centar na Starom aerodromu. Saznaće koliko ljekara i medicinskog osoblja je raspoređeno u smjenama, a u svijetlu sve većih gužvi koje se stvaraju ispred te ustanove.

Montenegro airlines pored otvorene poslovnice, a u pokušaju da budu održiv sistem, pomagaće avio kompanijama u tehničkom održavanu. I to će biti jedna od tema našeg reportera, a nakon koje će se uputiti ka aerodromu u Podgorici i posjetiće kontrolni toranj, pa će nam približiti posao jednog kontrolora letjenja.


Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić 
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

 

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније