Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

28. 11. 2013. 10:12   >>  10:15 1

VRIJEME MU JE

U Rožajama 30 centimetara snijega

U svim gradovima na sjeveru Crne Gore, ali i u nekima u centralnoj oblasti, jutros su prilično niske temperature, u devet sati na Žabljaku su meteorološki uređaji izmjerili -7,6 stepeni, u Kolašinu je minus 5,4 a u Pljevljima -2,2. Na Cetinju je zabilježeno minus 0,8 stepeni, a u Nikšiću jedan stepen.

U Rožajama je jutros u 7 sati izmjereno 30 centimetara snijega, na Žabljaku 28, a u Pljevljima 21 centimetar.

U Kolašinu ima 16 centimetara snijega, a na Cetinju 15. U Andrijevici i u Bijelom Polju je sniježni pokrivač visok 12. U Plavu i Beranama se jutros zadržalo 8, a u Šavniku samo 4 centimetra snijega.

Snijeg i poledica prouzrokovali su probleme u saobraćaju, posebno na sjeveru Crne Gore, zbog čega je iz Auto-moto saveza savjetovano vozačima da izbjegavaju putovanja.

Upozoreno je da u sjevernim predjelima Crne Gore, zbog niskih temperatura, ima poledice, naročito na mostovima, usjecima i tunelima. Podsjeća se da je upotreba zimske opreme obavezna.

Inače, po podacima sa sajta Zavoda za hidrometeorologiju i seizmologiju, u gradovima na sjeveru naše države trenutno je verdo ili malo oblačno.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније