Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

13. 04. 2021. 13:54   >>  13:55

GLEDAJTE OD 18 SATI

Danijel Furtula danas u Dnevnoj sobi

U goste dolazi kralj crnogorske kraljice sportova. Danijel Furtula u Dnevnoj sobi o Olimpijskim igrama, treninzima, zdravoj ishrani, putovanjima i sitnicama koje život znače.

Jovanka Radičević, najbolje desno krilo decenije! Očekivanja od Olimpijskih igara i pripremni period, utakmica sa Bjelorusijom koja se igra u petak, samo su neke od teme gostovanja.

Aleksandar Srećković Kubura, o serijama, predstavama i filmovima u vrijeme Covid 19 panedmije.
Zašto patrijarhalno društvo postoji, zasto su moderna društva danas sve manje patrijarhalna, šta se događa sa djevojčicama u patrijarhalnom društvu? Neka od pitanja za razgovor sa psihologom Radojem Cerovićem.

Naš cijenjeni vajar i slikar Darko Vučković u društvu polaznika radionice vajarstva Petra Krgovića makar na kratko odvući će nas u svijet mašte i pokazati zašto nikada nije kasno za početne korake u vajarstvu.

Muzička podrška ovog utorka Mila Nikić i Kolja Popović.

Gledajte nas od 18 h.

Urednica i voditeljka emisije Ajda Šufta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније