Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

04. 03. 2021. 12:09 >> 12:09

OD 18 SATI

U Dnevnoj sobi specijalni gosti članovi benda "Pavel"

U Dnevnoj sobi specijalni gosti su hrvatski sastav “Pavel”, Aljoša i Antonia. Govore o privatnim i profesionalnim uspjesima, ali i o strahovima izazvanim zemljotresom i koronom.

Možda su rijetki, ali ih ipak ima: nasmijanih, ljubaznih, dobronamjernih, strpljivih. Svi koji su danas na spisku naših zvanica, brane vedrijim bojama kreiran svijet. Nina Vukčević - slikarka, otkriva kako se “Cimet rolnice” spremaju za manje od pola sata. Milena Đurđić promoviše dio nove kolekcije, a crnogorska kompozitorka Milica Vujadinović, za gledaoce Javnog servisa pjeva i svira uživo iz Austrije.

Hrvatski sastav “Pavel”, Aljoša i Antonia, naši su specijalni gosti. Govore o privatnim i profesionalnim uspjesima, ali i o strahovima izazvanim zemljotresom i koronom.

Nađite najudobnije mjesto na kojem ćete provesti 60 posebnih tv minuta i vjerujte nam riječ - biće lijepo, a biće i vrijednih poklona. Dobro nam došli.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније