Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

23. 02. 2021. 12:18 >> 12:26

OD 18 SATI

U Dnevnoj sobi gosti iz Sarajeva - Tata i Kira

Poznati bosanski muzičar Haris Abdagić i njegova kćerka Kira, uživo iz Sarajeva govore o najljepšoj igri oca i kćerke kroz muziku, kreativnost i smijeh. Oni su gosti emisije Dnevna soba, koja se od 18 sati emituje na TVCG.

Tata i njegova Kira pjevaju za nas.

Šampionka Blakana naša zlatna djevojka, atletičarka Marija Vuković, sa nama dijeli impresije nakon Balkanskog prvenstva u Istanbulu.

Ponovo radi Pozorište, a u pozorištu "Sniježna kraljica". O tom i drugim aktuelnim projektima sa glumicim Jelenom Simić.

Planinskim krajolicima i vrhovima prošetaće nas, pričom i fotografijama naš uspješni "Visokogorac" Ćazim Fetahović.

Rezanci od pirinča sa gamborima, danas na meniju! Una Mugoša, Miss ECO CG 2021, pokazaće svoje kulinarsko umijeće.

Zašto vozači izbjegavaju korišćenje žmigavca i koje su posljedice, samo su neke od tema razgovora sa Nikolom Dragašem, instrukturom vožnje i inženjerom saobraćaja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније