Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

27. 01. 2021. 11:52 >> 11:52

DANAS U 8H

U Dnevnoj sobi aktuelne teme za roditelje

Danas u Dnevnoj sobi, kako je srijedom i predviđeno, bavimo se temama posvećenim roditeljstvu. Tim povodom naš studio će posjetiti Marko Blečić ,čuveni alpinista ali i instruktor dječijeg skijanja.

Jelena Jovanović će nam za jačanje imuniteta kod djece praviti Zimski gulaš, ali će nam i pokazati par korisnih savjeta u domaćinstvu. Naši prijatelji iz Prone su tu, danas sa dva zanimljiva eksperimenta.

Povodom otvaranja prvog centra za djecu i omladinu sa Daunovin sindromom, uključiće nam se Sara Bero, a tim povodom gosti će nam biti kreatori Marina Banović i Lazar Ilić, koji su bilo dio humanitarne akcije prikupljanja sredstava.

Doktorka  Zeljka Ralević će nam govoriti o prevenciji raka grlića materice kod žena.

Vježbacete od kuće sa Marijanom Grdinić dok ćemo plesati sa plesnim studion Diva.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније