Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

16. 01. 2021. 18:38   >>  18:38

JUTARNJI PROGRAM

Gost epidemiolog u penziji Novica Vujošević

Kako su vakcine promijenile svijet, kao  jedno od najvećih dostignuća moderne medicine? Gost Jutra biće prof. dr sc. Novica Vujošević - epidemiolog u penziji.

Detoksikacija se u mnogim kulturama širom svijeta praktikuje vijekovima, i podrazumijeva odmor, čišćenje tijela i jačanje organizma iznutra. O ovoj temi razgovaraćemo sa magistrom farmacije  - mr sc.ph Ivanom Gojković.

Korona i proces starenja srca - tema je doktora Ognjena Novosela u redovnoj rubrici “Savjeti kardiologa”.

Prva crnogorska harfistkinja Milica Kankaraš prošla je prvu etapu na Svjetskom takmičenju keltske harfe i u finalu je sa predstavnicama Italije i SAD. O tom iskustvu govoriće za naš program.

U goste nam stiže djevojčica Milica Rakočević, koja je osvojila  1. nagradu na festivalu u Ulcinju sa pjesmom “Krila” za koju je objavila i spot.

Stop za vršnjačko nasilje - osnovna je poruka pjesme “Ne predaj se” koju je komponovala tinejdžerka  Sara Asanović,  a izvodi je sa  takođe mladom nadom muzike - Draženom Bakovićem. Oni će biti naši gosti.

Kako će izgledati takmičenje u samoizolaciji u etno  selu Montenegro Brezna otkriće nam turistički poslenik Mićo Blagojević, koji je već prepoznat kao organizator neobičnih  tematsko – duhovitih sadržaja.

Piva je dala najveći broj akademika i doktora nauka u bivšoj Jugoslaviji i brojne sportske talente.  Družićemo se sa predstavnicima kluba malog fudbala “Bajo Pivljanin” koji je osnovan 1994. godine. 26 godina duga istorija čini ga jednim od najstarijih klubova malog fudbala u Crnoj Gori.  

Iz Plužina uživio izvještava Ana Joksimović.

Direktoricu Turističke organizacije Žabljak -Vanju Krgović Šarović obično gledamo i slušamo kada iznosi procjene sezone i podatke o turizmu u gradu ispod Durnmitora. Naša Milica Stijepović razgovarala je sa njom o korijenima i tradiciji u Vanjinoj kućici u podnožju planine, koju je napravila za svoju dušu od prirodnih, čak dijelom i košrišćenih materijala.

Putopisac Edin Krnić otkriva nove destinacije sa svojih putovanja.

Šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće salatu sa brancinom.

Kako se možemo rekreirati u svom domu pokazaće nam fitnes instruktorka Jelena Krstajić.

U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena i redovne rubrike i bogat dječji blok.

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić

Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Milica Babić

e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org, jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније