Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

09. 12. 2020. 11:56 >> 12:01

ŽPCG

Vozovi ponovo saobraćaju poslije 18h

Zbog mjera koje je uvelo Ministarstvo zdravlja, a koje su od danas na snazi, Željeznički prevoz Crne Gore promijenio je red vožnje lokalnih putničkih vozova.

"Vozovi koji su u prethodnom periodu, usljed spoljnih naredbi, bili otkazani, a saobraćali su na relacijama: iz Podgorice za Bar u 19:15 h; iz Bara za Podgoricu u 20:45h; iz Bara za Bijelo Polje u 18:05h; iz Bijelog Polja za Bar u 19:41h, iz Nikšića za Podgoricu u 20:00h i iz Podgorice za Nikšić 21:45h, ponovo će saobraćati po navedenom redu vožnje", navodi se u saopštenju ZPCG-a.

Zbog zabrane obavljanja putničkog međugradskog saobraćaja, lokalni putnički željeznički prevoz biće obustavljen u dane vikenda, počev od petka u 22 časova do ponedeljka do pet časova.

"U skladu sa ovom naredbom, voz koji saobraća petkom iz Podgorice za Nikšić u 21:45 časova, ovim danom neće saobraćati", navode iz ŽPCG-a.

Ovakva organizacija saobraćaja, kako navode, važiće dok su na snazi uvedene mjere Ministarstva zdravlja Crne Gore.

"O svim budućim izmjenama u željezničkom prevozu usled postojećih mjera, korisnici željezničkih usluga biće blagovremeno obaviješteni", zaključuje se u saopštenju ŽPCG.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније