Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

05. 12. 2020. 18:18 >> 18:18

U JUTARNJEM

O radu Klinike za ginekologiju

Kako funkcioniše Klinika za ginekologiju i akušerstvo Kliničkog centra Crne Gore? Gošća jutra , glavna sestra Klinike - Marijana Bogavac.

 

Srčana slabost - tema je dr Ognjena Novosela u redovnoj rubrici “Savjeti kardiologa”.

23-ogodišnja Baranka Isidora Jovanović jedina je žena iz Crne Gore sa matrikulom na takneru. Bila je najbolji student u generaciji na programu – Pomorske nauke. Logičan potez za nju bio je i da pođe na brod. 22.juna diplomirala na Pomorskom fakultetu u Kotoru, sa ocjenom 10 i tri mjeseca kasnije ukrcala se, i to na tanker. Isidora Jovanović govori za naš program sa broda, iz Amerike.

Putpisac Edin Krnić donosi korona info izvještaj iz Iraka.

Sa terena uživo, sa Cetinja, izvještava Ana Joksimović. Provjeravamo kakva je situacija u kovid bolnici u tom gradu, a Ana će razgovarati i sa direktorom TO Cetinje Oskarom Huterom.

Kako protiče revitalizacija srednjenaponske  i niskonaposnke mreže s ciljem kvalitetnije, sigurnije i stabilnije isporuke električne energije, posebno na seoskom području, reći će nam šef Centra za održavanje 10 kV mreže koji je ujedno i Operativni menadžer projekta Ivan Brajović.

“Talentovani učenici – vizuelni kreatori budućnosti” projekat je koji se realizuje u okviru prioritetne oblasti “Da talenat nađe put”, koji uz finansijsku podršku Ministarstva prosvjete sprovodi nevladino udruženje FLUX. Ugostićemo koordinatorku projekta Lejlu Abdić Đoković.

Veljko Veljović, pjesnik iz Mojkovca predstaviće u našem programu novu zbirku “ Sjenke prošlog”.

Mlada i talentovana Talija Jovanović promovisaće novu pjesmu posvećenu Crnoj Gori.

Družužićemo se i sa učesnicima i dobitnicima nagrada na festivalu “Naša radost” Ivom Nikčević, Sarom Boričić i Pavlem Bogićevićem.

Šefica kuhinje Slađana Šoć pripremaće veganski kolač.
Kako se možemo rekreirati u svom domu pokazaće nam fitnes instruktorka Jelena Krstajić.
U Jutarnjem i servisne informacije, aktuelnosti, priče sa terena i redovne rubrike i bogat dječji blok.

Urednica i voditeljka emisije: Marija Razić
Urednica redakcije Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnjivikendom@ rtcg.org, jutarnji@rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније