Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

25. 10. 2020. 17:49   >>  17:49

JUTARNJI PROGRAM

O novom moratorijumu na kredite

U emisiji Jutarnjeg programa govorimo o novom moratorijumu na kredite za fizička lica, kao i o procesu elektronske fiskalizacije. Bavimo se i problemima oboljelih od hroničnog kožnog oboljenja psorijaze.

U susret Svjetskom danu oboljelih od psorijaze, teškog hroničnog oboljenja kože, koji se prvi put obilježava i u Crnoj Gori, govorimo sa gostima dr spec. med. Mirjanom Bakić, dermatolovenerološkinjom i predsjednikom Udruženja za pomoć oboljelim od reumatskih bolesti Igorom Medojevićem.

O procesu elektronske fiksalizacije razgovaramo sa Mitrom Bajčetom iz Privredne komore.

Tema Jutra: novi moratorijum na kredite za fizička lica. Razgovaramo sa direktorom Sektora za kontrolu banaka, Dejanom Vujačićem.

Ugostićemo i predsjednika Opštine Bar. Tema: izbor za predsjednika Upravnog odbora Zajednice opština Crne Gore.

U Plodovima jutra razgovarao o žitaricama i sjetvi koja obavlja ovog mjeseca. Gost: Prof. Zoran Jovović, Biotehnički fakultet.

Muzički gost preko Skajpa- Marko Louis.

Andrea Šekularac izvještava sa terena.

Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić
Urednica Jutarnjeg programa:Milica Babić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније