Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

22. 10. 2020. 12:01 >> 12:01

NE PROPUSTITE

Prva žena pilot u kuhinji naše Dnevne sobe

Oplemenjena sjajnim pojedincima, naša Dnevna soba i danas je mjesto na kojem želite provesti vrijeme od 17:45-19:00h.

Prva žena pilot u Crnoj Gori Kristina Bačić pokazaće svoja besprijekorna gastronomska umijeća, a priliku da probaju njene Zapečene palačinke u sosu od vrhnja i pavlake imaće između ostalih Džervin i Mirsad, vrsni inovatori i kreatori koji danas predstavljaju poboljšanu verziju „pametnog novčanika“, koji ima zaštitu od krađe, punjač za telefon, bluetooth i tejzer za odbranu u kompleksnim situacijama. Mogućnost da dobijete CUBE novčanik na poklon - danas je veća nego ikada!

Jelena Vuletić, dama koja je preko 20 godina u bankarstvu, ujedno predavač i kreator seminara „Autentično liderstvo“ biće naša gošća i pokloniće besplatan seminar nekome od gledalaca Dnevne sobe.

Na muzičkom polju danas se energijama nadmeću Sergej Ćetković i Marijana Zlopaša.

Urednica i voditeljka: Dajana Golubović Pejović

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније