Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

18. 10. 2020. 18:03 >> 18:33

SJUTRA U JUTARNJEM

Šta kad se otkaz dobije u toku izolacije

Tema Jutra - slučaj Andrijane Luburić sa Cetinja, koja je ostala bez posla dok je bila u izolaciji. Rješenje o otkazu nije dobila već je tu informaciju primila putem Vajber poruke. Andrijana nam je svoj slučaj ispričala u video klipu, a povodom toga u studiju Jutarnjeg programa ćemo imati glavnu inspektorku rada, Angelinu Međedović.

 U emisiji govorimo i o:

- Od sjutra će se u Budvi, Cetinju, Kolašinu, Ulcinju i na Žabljaku primjenjivati pooštrene protivepidemijske mjere i to zabrana rada ugostiteljskih objekata (restorani, kafane, kafeterije, hotelski restorani osim za goste hotela) i zabrana okupljanja u objektima stanovanja licima koja nijesu članovi zajedničkog porodičnog domaćinstva. Ugostićemo načelnika komunalne policije Cetinje, Sava Jašovića.

- O stanju u Podgoric razgovaramo sa zamjenicom gradonačelnika Glavnog grada, Slađanom Vujačić.

- Situacija u regionu nije mnogo sjajnija. Nove, veće brojke obolijevanja zabilježene su ovih dana u Bosni i Hercegovini. Kakve mjere su na snazi i o opštem stanju u toj zemlji putem Skajpa kazaće nam novinarka Radiotelevizije Bosne i Hercegovine, Larisa Omerčić.

- U Plodovima jutra, a u susret Svjetskom danu jabuka, koji se od 1990. godine obilježava svakog 20. oktobra, razgovaramo o najvećoj plantaži jabuka u Crnoj Gori. Ugostićemo direktora firme “Naše voće” iz Nikšića, Milana Golubovića.

- Imaćemo i premijeru nove pjesme Petra Graša koja nosi naziv "Neće nas zauvik bit". Sa Grašom je razgovarala naša Andrea Lekić.

- Ugostićemo i novinarku Sonju Dobac, koja je objavila knjigu pod naziv “Odive”.

- Sa terena će nam se uključivati Andrea Šekularac. Od sjutra počinju prijave visokoškolaca za Program stručnog osposobljavanja, pa ćemo saznati više detalja pristiglim prijavama privrednih subjekata kao i načinu na koji se korisnici mogu prijaviti. “Digitalizuj.me” pokreće novi projekat “Booking.com za početnike”, koji će biti potpuno besplatan.

Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić 
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније