Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

26. 07. 2020. 18:29 >> 18:28

U JUTARNJEM

O bespovratnoj pomoći ZZZ, efektima online nastave

U emisiji govorimo o bespovratnim sredstvima za nezaposlene Zavoda za zapošljavane. Gošća: Pomoćnica direktora ZZZ u sektoru za isplatu iz oblasti zapošljavanja Svetlana Krgović.

 

- Mnogi svjetski pedagozi upozoravaju na negativne efekte online nastave, ali u ovakvim okolnostima, ona je jedino rješenje... Bar za sada. Da li će i takva biti nova školska godine, ostaje da vidimo. O tim negativnim efektima i mentalnom razvoju djeteta zbog potencijalno izmjenjenog školovanja govoriće nam psihološkinja Zorica Minić.

- Kakvo je stanje privrede i koliko se poštuju propisane mjere u Nikšiću reći će nam gradonačeknik te opštine Veselin Grbović.

- Centar za afirmaciju i razvoj mladih uz podršku Glavnog grada pokrenuo je nekoliko projekata u kome su mladi glavni pokretači. Gost: Predsjednik udruženja Miloš Mašković.

- U Plodovima jutra govorimo o realizaciji direktne podrške za biljnu proizvodnju Ministarstva poljoprivrede i ruralnog razvoja. Gošća: Dijana Stijepović- Aleksić iz Direktorata za plaćanje.

- Preko Skapa uključićemo Dariju Vračević iz Beograda koja se takmičila na prvom regionalnom muzičkom online takmičenju “D-moll” gdje je u samom finalu osvojila nagradu publike tj. najviše glasova publike, kao i specijalnu nagradu Radija i Televizije Crne Gore za najbolju interpretaciju, kao i drugo mjesto od stručnog žirija.

- Muzički gost u studiju biće Momir Lukovac.

-Sa terena informiše Andrea Šekularac. Posjetiće plažu na Sastavcima koja je uređena prije nekoliko dana. Posjetiće i novu suvenirnicu u Glavnom gradu ali i obići kafiće i saznati šta za same poslodavce znači popuštanje mjera u kojima je istim dozvoljen rad do ponoći i živa muzika.

Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić

Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić 

e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније