Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

29. 06. 2020. 17:55   >>  17:51

U JUTARNJEM

O epidemiološkoj situaciji u CG i svijetu

U emisiji govorimo o:

- U fokusu našeg interesovanja je virus korona. Provjeravamo kakva je situacija u Crnoj Gori i svijetu.

- Kakvo je stanje na Klinici za infektivne bolesti KCCG?

- Dom zdravlja Cetinje je od 1. do 28. juna testirao 191 građanina. O epidemiološkoj situaciji na Cetinju razgovaramo sa dir. Opšte bolnice “Danilo I” na Cetinju dr Sonjom Radojičić.

- Za Jutarnji program govori dr Hoakin Perez Andreu iz Španije, javlja nam se iz Mursije i pribižiće nam rad španskih ljekara za vrijeme epidemije.

- O epidemiološkoj situaciji u Njemačkoj informiše nas dr Igor Vidanović.

- Na Medicinskom fakultetu UCG realizuje se osam aktivnih međunarodnih projekata u partnerstvu sa oko 40 renomiranih naučnih i obrazovnih institucija.

- O pravnom aspektu (ne)legaliteta raspisivanja Parlamentarnih izbora 2020. godine. Naš gost je prof. dr Đorđije Blažić.

- Družimo se i sa glumicom Brankom Stanić.

- Iz Podgorice se javlja novinarka Andrea Šekularac koja informiše o epidemiološkoj situaciji u našoj zemlji, podvigu profesora na ETF- u i aktuelnostima na Univerzitetu Donja Gorica.

Urednica i voditeljka emisije: Andrea Lekić

Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić

e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније