Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

28. 06. 2020. 18:01   >>  17:57

"DOBRO JUTRO CRNA GORO"

Senad Begić gost Jutarnjeg programa

U Jutarnjem programu govorimo o:

- epidemiološkoj situaciji u Crnoj Gori i potencijalno novim mjerama koje mogu biti propisane. Gost: epidemiolog Senad Begić.

- konkretno ćemo se baviti i situacijom u Rožajama. Preko Skajpa imaćemo javnog tužioca i pr-a rožajskog tužilaštva Armina Selmanovića.

- Poznato je da je Paster institut u Parizu angažovao preko 200 ljekara i naučnika koji rade na pronalasku nove vakcine. Jedna od njih je i Crnogorka Marija Backović, strukturni virolog. Od nje ćemo saznati nove detalje oko pronalska vakcine ali i postoje je nove metode liječenja oboljelih od KOVID-19 bolesti.

- Sjutra počinje upis u srednje škole a prekosjutra upis za brucoše na fakultete. Gošća: Mubera Kurpejović, generalna direktorica Direktorata za visoko obrazovanje.

- Govorićemo o evropskim integracijama Crne Gore i svim poglavljima koje je Crna Gora otvorila. Gošća: Prof. Dr Gordana Đurović.

- Govorićemo i o požarima koji su zahvatili rožajsku opštinu sredinom maja. Gost: Nusret Kalač, direktor Uprave za šume.

- U Plodovima jutra razgovaramo o proizvodnji meda i pomoći države i javnim pozivima... Gošća: Dragana Šutović, savjetnica za pčelarstvo u Ministarstvu poljoprivrede i ruralnog razvoja.

- Ugostićemo i dva imena muzičke scene- Nevenu Božović i Luku Radovića.

- Sa terena će nam se javiti Andrea Šekularac i to sa pričama o besplatnom treningu tenisa i o posljednjem konkursu Zavoda za metrologiju.

Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније