Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila B.B. ]

04. 06. 2020. 18:13   >>  18:09

JUTARNJI PROGRAM

O predizbornoj kampanji, radu Montenegro airlinesa

U emisiji Jutarnjeg programa govorimo o kampanji pred parlamentarne izbore koji se, po Ustavu, moraju održati do 18. oktobra. Kako bi ona mogla izgledati saznaćemo od analitičara Sergeja Sekulovića.

Montenegro airlinesu i dalje je zabranjeno da slijeće na beogradski aerodrom "Nikola Tesla". Do kada će tako biti i u kolikoj mjeri to utiče na poslovanje crnogorske avio-kompanije, pitanja su o kojima razgovaramo sa izvršnim direktorom MA Vlastimirom Ristićem.

Skajpom uživo uključujemo analitičara i novinara Zorana Kusovca. Razgovaramo o situaciji u Americi u vezi sa nemirima povodom ubistva Afroamerikanca Džordža Flojda.

U Jutranjem programu ugostićemo Mila Rnkovića, šefa Službe zaštite NP "Biogradska gora", a razgovaraćemo o sezoni koja je počela.

U muzikom dijelu emisije naša gošća biće pjevačica i TV voditeljka Andrijana Božović.

Petak je rezervisan za razgovor sa kolegama iz Sportske redakcije TVCG. Naš gost je novinar Danilo Petrović.

Sa terena uživo o najvažnijim dešavanjima izvještavaju naši reporteri.

Urednik i voditelj emisije: Saša Klikovac
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnji@rtcg.org
Broj telefona redakcije: 020/224-991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније