Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

12. 10. 2013. 08:16 >> 08:16

AMSCG

Klizavi putevi, smanjena vidljivost

Jutros se u Crnoj Gori saobraća po mokrim i klizavim putevima, uz smanjenu vidljivost, saopštili su iz Auto-moto saveza. Na dionicama kroz klisure i usjeke učestali su odroni, zbog padavina.

Iz AMSCG savjetuju vozačima da vožnju i brzinu prilagode stanju na putu i navode da je dodatna opreznost neophodna na dionicama gdje se radi.

Na magistralnom putu Podgorica-Kolašin, zbog rekonstrukcije tunela dva, četiri i deset, saobraćaj se obustavlja za sve vrste vozila od devet do 11 sati, od 14 do 16 i 23 do tri sata.

Na magistralnom putu Kolašin-Mateševo, zbog radova će se saobraćati jednom trakom naizmjenično, do 1.decembra.

U toku je rekonstrukcija tunela Tivran, na magistralnom putu M-2 Ribarevina-Berane, zbog čega se saobraća u skladu sa privremeno postavljenom saobraćajnom signalizacijom.

Na regionalnom putu R-4, Slijepač most-Pljevlja, na dionici Pavino Polje-Kovren-Crkvice, rekonstruiše se put i saobraća se jednom trakom naizmjenično.

Na putu Berane-Lubnice saobraćaj je u prekidu, a alternativni put je Berane-Crni Vrh-Bastahe-Lubnice i namijenjen je za saobraćanje vozila do sedam tona.

Na putu Risan-Grahovo postavljena je privremena saobraćajna signalizacija, zbog rekonstrukcije raskrsnice Morinj-Lipci.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније