Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

12. 10. 2013. 07:56 >> 07:56

PROGNOZA VREMENA

Danas oblačno, do 26 stepeni

Jutros je u Crnoj Gori umjereno ili potpuno oblačno, u južnim i centralnim predjelima mjestimično sa kišom i grmljavinom. Vjetar je slab do umjeren, istočnih smjerova. Temperatura vazduha izmjerena u 5 sati: Bar 22, Herceg Novi 21, Ulcinj 20, Nikšić 16, Kolašin 13, Žabljak 12 i Pljevlja 11 stepeni.

U Podgorici je oblačno sa kišom i grmljavinom. Vjetar je slab jugoistočni od 2m/s. Temperatura vazduha 19 stepeni, relativna vlažnost 96% i vazdušni pritisak 1014 milibara.  

Do kraja dana biće promjenljivo oblačno sa sunčanim periodima, ali i uslovima za ponegdje uglavnom slabu kišu. U ranim jutarnjim satima u južnim i centralnim predjelima, mjestimično se očekuju intenzivnije padavine. Vjetar slab do umjeren, na sjeveru i području Boke povremeno na udare pojačan, južnih smjerova.

Najviša dnevna temperatura vazduha od 15 do 26 stepeni.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније