Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

26. 05. 2020. 18:00   >>  20:49

U JUTARNJEM

O izgradnji puteva prije sezone

U emisiji govorimo o sljedećim temama:

- Uprava za saobraćaj izvodi radove u skoro svim crnogorskim opštinama. Plan za ovu godinu je da bude završeno do 250 kilometara puteva, ili da bude u toku njihova realizacija. O tome, ali i da li spremno dočekujemo ljetnju turističku sezonu, razgovaraćemo sa direktorom Uprave Savom Paračom.

- Lokalne samouprave pred novim su izazovima nakon korona virusa. Kakvi će biti dalji pravci razvoja Tivta reći će nam predsjednik Opštine Siniša Kusovac.

- Epidemiolog Instituta za javno zdravlje, dr Milko Joksimović, govori o iskustvu borbe protiv korona virusa. I on je bio jedan od onih koji je, i danas nedovoljno poznatom virusu, gledao u oči.

- Nedavno je kreditima do 20.000e predstavljena posebna kreditna podrška za Sektor poljoprivrede i ribarstva. Naš gost je Vukota Stanišić iz Ministarstva poljoprivrede I ruralnog razvoja.

- FK Sutjeska ovih dana podsjetila se na “zlatni” omladinski tim koji je 1981.g. osvojio KUP Jugoslavije na prepunoj Marakani u Beogradu. U goste nam dolazi golman te sjajne generacije Dragan Marojević.

- U zabavnom dijelu emisije naš gost biće muzičar Marko Prentić.

- Sa terena uživo, o najvažnijim dešavanjima, izvještavaju naši reporteri.

Urednik i voditelj emisije: Saša Klikovac

Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić

e-mail: jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020/224-991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније