Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

25. 05. 2020. 17:59 >> 17:54

''DOBRO JUTRO CRNA GORO''

Gošća Jutra Zorica Kovačević

U emisiji govorimo o:

- Gošća Jutarnjeg programa biće Zorica Kovačević, predsjednica Opštine Danilovgrad.

- Ugostićemo Borisa Vuksanovića, direktora crnogorske Fondacije za HIV.

- U standardnoj rubrici utorkom Pitajte advokata govorimo na temu Ostavinski postupak, gošća u studiju biće Mirjana Pajković, advokatica.

- U goste nam stižu Miloš Jelovac i Jovana Marić, najuspješniji sportisti u studentskom sportu kojima su dodijeljene stipendije Ministarstva sporta i mladih i Studentskog sportskog saveza.

- 83-godišnja crnogorka Stanislava Vratnica koja živi u Belgiji, uspješno je pobijedila korona virus. Njoj je 15. maja izabrani ljekar saopštio rezultate laboratorijskih nalaza koji su pokazali da je prebolovala i razvila antitijela protiv Kovida-19, a da za to nije znala. Čućemo njeno isustvo sa korona virusom, poslala nam je video poruku iz Kraljevine Belgije.

- Skypom nam se javljaju dr Gordana Rajović, izvršna direktorica Instituta “Dr Simo Milošević” Igalo i dr Marina Delić, medicinska direktorica Instituta koji je danas otvorio svoja vrata za pacijente u zgradi druge faze te ustanove koji su zbog pandemije korona virusa prekinuli boravak u toj zdravstvenoj ustanovi. Vidjećemo i kako se pripremaju i šta očekuju od ljetnje turističke sezone.

- Britanski Daily Mail napravio je listu 20 najljepših lučkih gradova na svijetu koji se ponose i predivnim rivama. Jedna od pozicija dodijeljena je Crnoj Gori, odnosno Kotoru koji je uvršten u najljepše svjetske luke. Iz Kotora izvještava naša Marija Radanović.

- Skypom nam se javlja Zijo Rizvanbegović, pozantiji kao Zijo Valentino koji je sa grupom "Valentino" osamdesetih žario i palio. Njegove pjesme su i te kako slušane, a mnogi su suze ronili zbog hitova "Oka tvoja dva" i sličnih balada.

- Tu su i priče reportera sa terena, kao i standardne rubrike Ukusi jutra i dječiji kutak.

Urednik i voditelj emisije: Dejan Bijelić
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније