Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

14. 05. 2020. 18:44 >> 18:45

U JUTARNJEM

O aktuelnoj situaciji sa Aleksandrom Zekovićem

U Jutarnjem programu govorimo o:

- Aktuelnoj situaciji o zemlji kada je riječ o poštovanju zdravstvenih propisa i njihovom kršenju ovih dana... Značajnom djelovanju Policije Crne Gore kako bi suzbili i spriječili potencijalno širenje zaraze. Koliko su pripadnici policije ugroženi zbog svega ovoga, razgovaraćemo sa Aleksandrom Zekovićem iz Savjeta za građansku kontrolu rada policije.

- Koliki je uticaj Kovida-19 na poslovanje malih i srednjih preduzeća u Crnoj Gori? Imaćemo priliku da vidimo rezultate projekta poslovne mreže “Žene od uticaja”. Projekat ukazuje na mišljenja vlasnika malih i srednjih preduzeća, o njihovim potrebama i potencijalnom uticaju mjera... Projekat je urađen u saradnji sa Impact Institutom u Crnoj Gori, a predstaviće nam ga Sanja Milosavljević.

- Imaćemo i prezentaciju novog istrazivanja Ipsosa u vezi sa virusom korona i stavovima građana i Vlade. Tim povodom ugostićemo izvršnog direktora IPSOS-a Vladimira Raičevića.

- U goste će nam doći i izvršna koordinatorka SOS linije iz Nikšića za žrtve nasilja u porodici. Da li je u toku pandemije povećan broj poziva i kako su žrtve nasilja zbrinute u ovom periodu biće tema našeg razgovora.

- Međunarodni dan porodice obilježava se 15. maja. O stanju porodice, kao osnovne ćelije društva, u ovom periodu, ali i o porodici u budućnosti razgovaraćemo sa porodičnom psihološkinjom Darijom Petović Bambur.

- Ugostićemo i našeg sportskog novinara Marka Jaćimovića. Čućemo sportske aktuelnosti.

- Preko Skajpa uključićemo i poznatu regionalnu pjevačicu Mayu Sar.

- Sa terena nam se javlja naša Nataša Vukajlović. Provjerićemo rad kafića i restorana prvog dana njihovog rada nakon popuštanja mjera a organizacija Montenegro Robotics i dalje pravi zaštite vizire koje besplatno i dalje izrađuju njeni članovi. Nataša će saznati koliko su vizira do sada napravili.

Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније