Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

13. 05. 2020. 18:20   >>  18:21

U JUTARNJEM

O funkcionisanju autobuskog i taxi prevoza

U emisiji govorimo o:

- Normalizaciji drumskog saobraćaja na nivou cijele zemlje. O načinima kako će funkcionisati autobuski i taxi prevoz od petka razgovaramo sa Generalnim direktorom direktorata za drumski saobraćaj Daliborom Miloševićem.

- Govorićemo o turistističkoj sezoni u Kolašinu. Koje mjere se sprovode za spas iste u toku godine... Naši gosti biće gradonačelink Kolašina Milisav Bulatović i direktor TO Kolašin Aleksandar Vlahović.

- Porast online trgovine je evidentan u ovom periodu. Mnogi trguju baš na taj način. Kako i na koji način je pandemija promjenila potrošačko društvo ali i učinila da se digitalna transformacija desi preko noći, razgovaraćemo sa profesoricom Informacionih tehnologija na UDG-u Jasnom Pejović.

- Razgovaraćemo i o stanju privrede u Baru. Naš gost je predsjednik Udruženja Privrednika grada Bara i počasni konzul Gruzije u Crnoj Gori Rade Vujačić.

- Preko Skajpa uključićemo i pjevačicu iz Hrvatske Dariju Hodnik koja je poznata po tome da je pjevala prateće vokale mnogim regionalnim muzičkim zvijezdama kao što su Zdravko Čolić, Dino Merlin, Sergej Ćetković... Imaćemo i premijeru njene nove pjesme “Srce od stakla”.

- Priče sa terena donosi nam Tijana Mišković. Brošura za pomoć iz oblasti psihologije koja je kreirana prije nekoliko sedmica od skoro je dobila i svoju aplikaciju. Kako i na koji način možete pomoći sebi a usljed pandemije virusa korona, naša Tijana razgovara sa psihološkinjom koja je jedna od ekipe projekta, Brankom Nikočević. Biće riječi i o projektu "Mladi sportisti u svojim domovima" koji Specijalna Olimpijada Crne Gore realizuje uz podršku UNICEF-a i u partnerstvu sa Ministarstvom prosvjete i Ministrarstvom sporta i mladih. Tijana će razgovarati sa Ninom Bracanović Milović iz Specijalne Olimpijade u Crnoj Gori. Tijana će ispratiti i dopremanje nove donacije kompanije Jugopetrol Crvenom krstu Crne Gore.

Urednik i voditelj emisije: Boris Šarančić

Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić

e-mail: jutarnji@rtcg.org

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније