Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

26. 03. 2020. 18:01   >>  18:56

SJUTRA

Virus korona u fokusu Jutarnjeg programa

Virus korona je u fokusu Jutarnjeg programa. Pratimo najnovije izvještaje iz Instituta za javno zdravlje, a provjeravamo i kakvo je stanje u crnogorskim opštinama - Kolašinu i Herceg Novom.

- Pacijenti oboljeli od malignih bolesti su među najugroženijim kategorijama u vrijeme pandemije respiratornih oboljenja izazvanih virusom COVID 19. Gost Jutra je direktor Klinike za onkologiju i radioterapiju prof. dr Vladimir Todorović.

- Da li je povećan broj poziva organizaciji SOS telefon za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić od kada su na snagu stupile mjere prevencije, tj. odluka o kućnoj izolaciji? To pitamo izvršnu koordinatorku SOS telefona za žene i djecu žrtve nasilja Nikšić Natašu Međedović.

- Smanjenje industrijske proizvodnje, zaustavljanje saobraćaja i karantini imali su ogromaj uticaj na životnu sredinu. Kakvi su efekti virusa korona na ekologiju, jedna je od tema Jutra.

- Korona virus stopirao je i sport. Otkazana su sva takmičenja, turniri i sportske manifestacije. Brojni sportistu su u karantinu, neki od njih su i pozitivni na KOVID 19. Konmentarišemo i najnovije informacije iz svijeta sporta.

- Kako sačuvati brak u doba korone i kako izolacija utiče na bračne odnose, neka su od pitanja za našu gošću psihološkinju Anđelu Novaković.

- Pratite i brojne poruke crnogorskih sportista, muzičara, glumaca koji su dio kampanje “Ostani doma!”.

- Andrea Šekularac informiše nas o higijeni i komunalnom redu u Glavnom gradu. Gledaćete i redovne rubrike: Dječiji kutak i Ukusi jutra.

Urednica i voditeljka emisije: Andrea Lekić
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније