Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

01. 10. 2013. 09:22   >>  09:23

VAN SEZONE

H.Novi: Od danas jeftinije parkiranje

Od danas, do 1. aprila, cijene parking mjesta na opštim parkiralištima u Herceg Novom, u prosjeku su 20 odsto niže nego u ljetnjem periodu.

Upravni odbor JP "Parking servis" donio je odluku o novom režimu naplate parkinga. Parking će se naplaćivati od 7 do 20 sati, a ne do 21 sat, kao do sada.

Cijena karte u „crvenoj zoni“ iznosi 60 centi, u „žutoj“ 40, dok dnevna karta košta četiri eura, kazala je predsjednica UO preduzeća Ljiljana Karanović.

Na potezu od bivšeg restorana „Glicinija", u Njegoševoj ulici, do poljoprivredne apoteke „Zožeta" u ulici Save Kovačevića, parking će se naplaćivati samo od 7 do 16 sati, kako bi se ispoštovali raniji zahtjevi ugostitelja da se taj dio grada "oživi" tokom zimskog perioda.

Od režima naplate izuzeta su sva mjesta od bivše Titove vile do ulaska u bazen Instituta.

Kod kupovine paketa karata parkiranje u crvenoj zoni je 50 centi, u žutoj 30, dok karta za čitav dan iznosi 3 eura. Snižene su i cijene parkiranja u garažama za blizu 20%.

Cijena karte u „crvenoj zoni" iznosi 60, a u „žutoj" 40 centi, dok dnevna karta košta četiri eura. Ukoliko se kupi paket od 10 karata, cijena je niža oko 20 odsto.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније