Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Servisne informacije

[ Objavila B.B. ]

08. 01. 2020. 18:57 >> 19:00

JUTARNJI PROGRAM

O ekonomskim izazovima u 2020.

U emisiji Jutarnjeg programa govorimo o Povelji "Ivan Crnojević" za 2019. godinu, koja je nedavno uručena ljekaru i humanisti Milovanu-Milu Jankoviću. To priznanje se dodjeljuje pojedincu za ostvareno životno djelo koje je od posebnog značaja za Prijestonicu Cetinje.

 Tema Jutra: Ekonomski izazovi u 2020. godini. Kakve su ekonomske prognoze za godinu pred nama i kada možemo očekivati povećanje životnog standarda, neka su od pitanja za profesora Ekonomskog fakulteta UCG i predsjednika Saveza ekonomista, Boža Mihailovića.

Govorimo i o radu Zavoda za hitnu medicinsku pomoć. Da li je bilo pojačanih posjeta tokom novogodišnjih i bozićnih praznika, pitaćemo dr Sašu Stefanovića, direktora Zavoda.

Bavimo se i pripremom novih programskih sadržaja Kulturno-informativnog centra "Budo Tomović" koji nastavlja tradiciju dobrih i raznovrsnih programa. Tim povodom se družimo sa jednom od najboljih gradskih menadžerki u domenu kulture, direktoricom KIC-a Snežanom Burzan.

Pratimo uspjeh Trio harmonika koji čine Hristina Merdović, Nemanja Boljević i Relja Ćetković. U prošloj godini su osvojili dva prva mjesta na državnom i internacionalnom takmičenju. Osim toga, Ministarstvo prosvjete je njihov rad krajem godine nagradilo godišnjom stipendijom. Slušaćemo o planovima za novu kalendarsku godinu i uživati u zvucima harmonike.

U muzičkom dijelu programa, družićemo se sa Ninom Žižić.

Pogledajte i priče o Savjetovalištu za mlade, obavljanju DNK testova, aktivnostima Streljačkog saveza Crne Gore i mnoge druge.

Najavljujemo:

Naši dežurni reporteri svakodnevno izvještavaju sa terena. Osim servisnih informacija u prvom satu emisije, novinarka Marija Radanović će informisati o:

-Aktivnostima Službe zaštite i spasavanja. Podsjetimo, juče rano je u podgoričkom naselju Tološi u Podgorici, došlo do požara u kojem je jedna osoba smrtno stradala.

-Intervencijama službenika Uprave policije tokom novogodišnjih i božićnih praznika.

Urednica i voditeljka emisije: Marija Marković
Urednica Jutarnjeg programa: Milica Babić
e-mail: jutarnji@rtcg.org

Broj telefona redakcije: 020 224 991

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније